Partnereink
AHIMSZA jógaközpont
Lehóczki Laura
Szülésfelkészítő foglalkozás
Szülésfelkészítő foglalkozás
Fekete Gabriella

Szeretettel köszöntöm honlapomon.
Fekete Gabriella jógaoktató, kismamajóga oktató vagyok.

Több évtizede dolgozom az egészségügyben. Munkámban és családomban egyaránt megtapasztaltam azokat a változásokat, amelyek az életmódunkkal, életvitelünkkel alakítanak bennünk. Egy ilyen változtatás igénye vezetett el a jógához 2004-ben. Azóta életem nélkülözhetetlen részévé vált. Szerettem volna a tudásomat, tapasztalataimat továbbadni, ezért 2009-ben elvégeztem a Magyar Jóga Társaság két éves oktató képzését. A Magyar jógaélet kiváló tanáraitól rengeteget tanultam, és tanulok jelenleg is.

A felnőtt jógaoktatás mellett egyre gyakrabban vetődött fel az igény speciális kismamajóga foglalkozásokra.
Czank Ági szülésznővel a hasonló értékrend, a családért érzett felelős gondolkodás kovácsolta össze immár több évtizede tartó barátságunkat, gondoskodó szeretete mellett született meg első unokám. Ági szülésfelkészítő foglalkozásait tettük teljessé a kismamajóga foglakozásokkal.

Második unokám születésekor már kismamajóga oktatóként kísérhettem végig lányomat ezen a csodálatos kilenc hónapon. Így lehettem részese a megszokottnál kicsit közelebbről a meghittségnek, egymásra hangolódásnak.
Számomra a kismamajóga foglalkozások legszebb pillanatai, amikor a babára figyelő, babát simogató anyukák ragyogó mosolyát látom.

Szeretettel várok mindenkit, aki a jóga megújító erejével szeretné életét tartalmasabbá tenni. Várok minden kismamát, aki szeretné megadni magának és babájának ezt a különleges élményt, vagy a jóga segítségével szeretne felkészülni a szülésre.